Designevenement
Van 17 tot en met 25 oktober 2015
Eindhoven

 

DDW_LOGO_2015_ZWART_DATUM

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2400 ontwerpers aan meer dan 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n tachtig locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW onderscheidt zich van andere designevenementen door zich te concentreren op ontwerpen voor de toekomst. Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Het thema van dit jaar: ‘What if…’ dé vraag waarmee creativiteit en vernieuwing begint. DDW is dit jaar van 17 tot en met 25 oktober te bezoeken. Als je op de hoogte wil zijn van de laatste trends en ontwikkelingen is het raadzaam om minstens twee dagen de tijd te nemen om goed rond te kijken.

Voor het uitgebreide programma kun je op www.ddw.nl kijken.