MODISTE telefoontasjes zijn handgemaakte, zachte, beschermende tasjes voor je telefoon. MODISTE telefoontasjes worden gemaakt van vervilte wol van 100% wollen gebruikte truien, stukjes spijkerbroek of andere stevige stoffen van mooie kwaliteit gebruikte kleding gecombineerd met lekker zachte stukjes leer uit gebruikte jassen en tassen.  Allemaal trouw aan het RECLAIM thema wat op dit moment in tijd zo belangrijk is.

De stevige tasjes hebben een formaat van hoogte: 129 mm x breedte: 68 mm x dikte: 14 mm, een rits en een zakje.  Aan deze tasjes is een musketonhaak bevestigt, zodat de tasjes vastgemaakt kunnen worden aan bijvoorbeeld een broek of aan de binnen of buitenkant van je tas. In het zakje zijn kleine spulletjes te bewaren zoals een sleutel, je earphones, wat geld, een visitekaartje of een lippenstift. De MODISTE telefoontasjes zijn aan de binnenkant met zachte wol gevoerd zodat je telefoon  beschermd is tegen krassen of beschadigingen.

Modiste NIEUW Collage tasje maken

De MODISTE telefoontasjes zijn uniek, exclusief en authentiek omdat ze handgemaakt zijn volgens eigen ontwerp. Ze zijn duurzaam omdat ze stevig gemaakt zijn van hergebruikte sterke materialen en daarom lang mee gaan. Het hergebruik van materialen is op zich al duurzaam maar de tasjes kunnen ook gewassen worden dus dat zorgt er voor dat ze nog langer mee kunnen gaan.

MODISTE heeft bijpassende en comfortabele brede halskoorden of polsbandjes.  Als je het telefoontasje aan zo’n halskoord of polsbandje vast maakt heb je je telefoon steeds bij de hand en binnen gehoorsafstand. Op deze manier heb je niet altijd een grote tas nodig, hoeft je telefoon niet in een zak dus heb je geen rare bulten in je kleding en kun je je telefoon ook bij het werken of andere bezigheden dicht bij je houden. Niet alleen fijn als je je telefoon altijd wil kunnen horen maar ook als je graag muziek luistert via je telefoon.

Modiste NIEUW Collage tasje blauw leer en spijker

Het hartje dat aan ieder MODISTE product vast zit staat voor; de liefde voor mooie materialen, de liefde voor het leven op onze aarde en de liefde waarmee het voor jou gemaakt is. Alle MODISTE producten zijn helemaal met de hand gemaakt in limited edition. Wees dan ook begripvol voor de onvolkomenheden en geniet van het unieke product waar geen tweede van bestaat.

Modiste telefoontasje om nek IMG_6240

MODISTE 5 tinten grijs telefoontasje IMG_2045_1

MODISTE WWWW Telefoontasjes hele serie IMG_2595

Romantiek in zwart serie MODISTE telefoontasjes IMG_2447

MODISTE Chique tweed telefoontasje IMG_2459

 

MODISTE blauwe telefoontasjes IMG_1531

Bestellen of om meer informatie vragen kan via

 

 

PS. Ik vind het erg leuk als je me laat weten wat je van dit bericht of mijn telefoontasjes vindt.