Voor de MODISTE nieuwjaarswens voor 2015 zijn mijn eigen gedachten over het stellen van doelen als basis genomen. De laatste maanden hebben in het teken gestaan van hoe nu verder met MODISTE. Kan ik MODISTE en de BLOG beter, groter en serieuzer maken? Ben ik op de goede weg met de MODISTE producten? Hier zijn een aantal doelen voor 2015 uit naar voren gekomen.  Om deze doelen te kunnen raken had ik pijlen nodig…

MODARIUM afbeelding van MODISTE nieuwjaarswens digitaal buiten met pijlen illustratie 14_15MODISTE pretendeert trendgevoelig te zijn. Trendgevoeligheid gaat echt niet alleen om het bezitten van de nieuwste dure pijlen. Naar de winkel rennen dat kan iedereen! Trendgevoeligen, zoals MODISTE, doen uitgebreid onderzoek naar trends op het gebied van mode, materiaal, kleur, print en dessin maar vooral naar wat er gebeurd op politiek en economisch gebied en in de wereldwijde media. Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe. Wat beweegt mensen is dan een steeds terugkerende onderzoeksvraag.

En om te laten zien dat MODISTE weet waar ze het over heeft en zelfbewust, midden in het dynamische leven staat, keuzes kan en durft te maken maar vooral ook dat ze dat aan kan, gebruikt MODISTE pijlen volgens de laatste mode JA! Hierbij gebruikt ze naast de nieuwste dure designers pijlen een combinatie van 2e hands pijlen of vintage en zelfgemaakte pijlen.

MODARIUM afbeelding van MODISTE nieuwjaarswens digitaal binnen met pijl illustratie 14_15

 

MODISTE heeft als dank speciaal voor alle lezers van de BLOG en voor al die mensen die een MODISTE wensarmbandje of een MODISTE telefoontasje in hun bezit hebben een speciale selectie pijlen ontworpen die boven op de trends zitten. Met deze pijlen raak je gegarandeerd met kracht en op trendy wijze al je doelen. Het enige wat je nu nog moet doen is voor 2015 duidelijke en haalbare doelen stellen, focus and keep aiming to be launched into something great!

 

PS.
Fijn als je me hieronder laat weten wat je van dit bericht of mijn nieuwjaarswens vindt. Je kunt je in de sidebar abonneren op Modarium zodat je op de hoogte blijft van mijn laatste hersenspinsels en alle nieuwe berichten.