De multifunctionele MODISTE telefoontasjes hebben bijpassende comfortabele brede halskoorden. Als je je telefoontasje aan zo’n halskoord aan je nek hangt heb je je telefoon steeds bij de hand en binnen gehoorsafstand. Heel handig als je geen telefoontje wil of mag missen maar ook als je graag muziek luistert via je telefoon.

Aan de telefoontasjes is een musketonhaak bevestigt, zodat je je tasje ook vast kunt maken aan bijvoorbeeld een riemlus van je broek maar ook in of aan je tas zodat je je telefoon altijd kunt horen en er nooit naar hoeft te zoeken. In het zakje aan de achterkant zijn kleine spulletjes te bewaren zoals een sleutel, je earphones, wat geld, een visitekaartje of een lippenstift. Op deze manier heb je niet altijd een grote tas nodig, hoeft je telefoon niet in een broekzak (dus heb je geen rare bulten in je kleding) en kun je je telefoon ook bij het werken of andere (veel leukere) bezigheden dicht bij je houden.

veelzijdige MODISTE telefoontasjes

De MODISTE telefoontasjes worden (door mijzelf) met de hand gemaakt van vervilte wol van 100% wollen gebruikte truien, stukjes spijkerbroek of andere stevige stoffen van mooie kwaliteit gebruikte kleding gecombineerd met zachte stukjes leer uit gebruikte jassen en tassen.  Allemaal trouw aan het RECLAIM thema wat in deze tijd van duurzaamheid, recycling en bewustwording zo belangrijk is.

De MODISTE telefoontasjes zijn dan ook uniek, exclusief en authentiek omdat ze handgemaakt zijn en er geen een hetzelfde ontwerp heeft. Maar ook zeer duurzaam omdat ze goed en stevig gemaakt zijn van hergebruikte sterke en mooie materialen die lang mee gaan. Natuurlijk is het hergebruik van materialen op zich al duurzaam maar de tasjes kunnen ook (voorzichtig) gewassen worden en dat zorgt er dan ook voor dat ze langer mooi blijven en je er dus langer plezier van hebt.

Als je meer over de handgemaakte telefoontasjes wil lezen kijk dan hier.

Bestellen of om meer informatie vragen kan via

 

PS.
Ik vind het erg leuk als je me hieronder laat weten wat je van dit bericht of mijn telefoontasjes vindt.