Bloesemtijd

Het is zover! Bloesem! Het is voorjaar! Het is bloesemtijd! Vanaf ongeveer april komen de fruitbomen weer in bloei. Eerst de kersen, pruimen en de peren en daarna de appelbomen. Wat een heerlijke uiting van voorjaar, een nieuw begin en vruchtbaarheid. Hoe prachtig in de zon tegen een blauwe lucht. Geweldig als je onder zo’n boom staat en een klein briesje de losse blaadjes over je heen blaast… Zou dat nou magie zijn?

 

Op naar de zomer

Zo fijn ook dat je weet dat er straks weer allerlei lekker en sappig fruit aan deze bomen zal groeien. En dat het weer zomer wordt met van die heerlijke zonnige, lome, warme, lange dagen van terrasjes in de zon, varen met het bootje,  glaasjes wijn en buiten eten… Daar verlang ik nu echt zo naar!

 

Modarium Bloesems moodboard 01 fotografie Birgitt Zeilstra

Modarium Bloesems moodboard 02 fotografie Birgitt Zeilstra

 

bloesem

de bloesem zelfst.naamw. (m.)  bloesems (meerv.) 1) kleine bloemetjes aan een boom 2) een ander woord voor bloem 3) wordt vooral gebruikt voor de bloemen van fruitbomen 4) bloem die de ontluiking voorafgaat of verzelt 5) bloesem dragen als in vrucht dragen 6) Al de bloemen van een vruchtboom 7) Bloem 8) Bloementooi 9) Bloeiwijze 10) Bloem van een vruchtboom 11) Bloei van een boom 12) Bloei 13) Bloemen van een vruchtboom 14) Bloemen van een boom 15) Deel van een boom 16) Groeiwijze 17) Plantenbloei 18) Vruchtbeginsel

 

Modarium Bloesems moodboard 03 fotografie Birgitt Zeilstra

Modarium Bloesems moodboard 04 fotografie Birgitt Zeilstra

 

Modiste

Bloesemtijd is voor Modiste ook het teken dat het markten en festival seizoen er weer aan komt. Lekker bezig dus met mooie dingen maken voor jullie!

 

Modarium Bloesems moodboard 05 met Modiste armbandjes fotografie Birgitt Zeilstra

Modarium Bloesems moodboard 06 met Modiste armbandje fotografie Birgitt Zeilstra

 

Als je meer armbandjes wil zien of er meer over wil weten kun je in de Modiste shop kijken.

 

PS.

Fijn als je me hieronder laat weten wat je van dit bericht of dit moodboard vindt. Je kunt je in de sidebar (klik op het symbooltje rechts) abonneren op Modarium zodat je via je mail op de hoogte blijft van mijn laatste hersenspinsels en alle nieuwe berichten.