De kidscase + Antoine Peters official launch party

0 Comments, in WAS HIER

De altijd ontwapenend vrolijke modeontwerper Antoine Peters heeft samen met kidscase zijn eerste kindercollectie ontworpen. De Launch party was een in hotel Droog in Amsterdam. Er waren daar volop spelende kinderen in hun nieuwe outfits en dat zorgde voor een ongedwongen feestelijke stemming.

p1070219-bijgewerkt

De inspiratie voor de collectie

Volgens Antoine is mode en art en design optimisme. De missie van de conceptuele modeontwerper Antoine Peters is het verspreiden van een glimlach. De kersverse vader heeft dan ook heel toepasselijk de aanstekelijke lach van zijn zoon Alf als uitgangspunt genomen.

De samenwerking tussen Antoine Peters en kidscase heeft geresulteerd een een speelse kidscase + Antoine Peters AW16 | 17 all-round capsule collectie. Deze collectie is voor kinderen en baby’s van 3 maanden tot tien jaar. Voor deze kinderen heeft Antoine kleding ontworpen die optimisme uitademen en die hij ook zelf zou willen dragen. En als ik heel eerlijk ben zou ik zelf ook wel zo’n gele onesie willen. Maar ook de gebreide trui met de lach en de knipoog zou ik zo zelf dragen als ie in mijn maat of lekker oversized te krijgen zou zijn…

p1070228-bijgewerkt

Over the kidscase + Antoine Peters capsule collectie

De kidscase + Antoine Peters collectie bestaat uit acht exclusieve outfits voor jongens, maar zeker ook voor roze schuwende tomboy meisjes. De kleding is ontworpen in verschillende felle en stoere kleuren met prints en hier en daar wat ongewone, grappige details. Zo lopen de zakken op een broek door tot de knieën en is de neklijn van een T-shirt doorgetrokken tot over de armen. En natuurlijk is op ieder ontwerp de bekende glimlach te vinden.

ap1kc1_hr_595 ap4kc2_595

De collectie is vanaf 1 september 2016 te koop in wereldwijd geselecteerde winkels en online bij kidscase. Over Antoine Peters en zijn concepten en producten kun je meer lezen op zijn site.
De outfit foto’s zijn van antoinepeters.com. De foto’s van de launch party zijn door Modarium gemaakt en bewerkt. Dank je wel Antoine dat we er bij mochten zijn.

 

PS.
Ik vind het erg leuk als je me hieronder laat weten wat je van dit verslag vindt. Je kunt je in de sidebar abonneren op Modarium zodat je op de hoogte blijft van mijn laatste hersenspinsels en alle nieuwe berichten en verslagen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.